Bitsum Community Forum

General Category => General => Topic started by: Hotrod on April 22, 2017, 04:19:47 PM

Title: New Forum issues
Post by: Hotrod on April 22, 2017, 04:19:47 PM
I have been having recurring issues getting to the new forum. The initial login works but accessing the community has intermittent 404's and error messages, sometimes in the middle of posts to a board. My most recent was: Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

cookie
 I am using FF 50.1.0
I see there is an update to 53.0 which I will try and see if that changes things and report back here.

Rod
Title: Re: New Forum issues
Post by: Hotrod on April 22, 2017, 04:25:39 PM
FF 53.0

Now it seems the entire site is down with the same response as above. I will try other browsers but expect the same for a bit.
Title: Re: New Forum issues
Post by: Jeremy Collake on April 22, 2017, 04:27:14 PM
Thanks for letting me know! This is (no doubt) Cloudflare or their Cloudflare for Wordpress plugin. I have not seen it myself, but .. well, am taking note!

I will set up some checks so I am notified if this happens anywhere in the world.

The only other possibility is you hit some security checks, but that seems unlikely, and equally problematic.
Title: Re: New Forum issues
Post by: Hotrod on April 22, 2017, 04:50:59 PM
I was able to get there with IE, so I deleted my bitsum.com cookies in FF and now it is working correctly again. Probably my own misconfiguration. All is good now. Thanks for responding. :)

Rod
Title: Re: New Forum issues
Post by: edkiefer on April 22, 2017, 05:33:26 PM
Been working fine for me whole day.