News:

NOTICE: This forum is mostly an archive, though new posts are allowed. Registration may require manual admin activation. After registering visit https://bitsum.com/contact/ to request account activation.

Main Menu

New Forum issues

Started by Hotrod, April 22, 2017, 04:19:47 PM

Previous topic - Next topic

Hotrod

I have been having recurring issues getting to the new forum. The initial login works but accessing the community has intermittent 404's and error messages, sometimes in the middle of posts to a board. My most recent was: Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

cookie
I am using FF 50.1.0
I see there is an update to 53.0 which I will try and see if that changes things and report back here.

Rod

Hotrod

FF 53.0

Now it seems the entire site is down with the same response as above. I will try other browsers but expect the same for a bit.

Jeremy Collake

Thanks for letting me know! This is (no doubt) Cloudflare or their Cloudflare for Wordpress plugin. I have not seen it myself, but .. well, am taking note!

I will set up some checks so I am notified if this happens anywhere in the world.

The only other possibility is you hit some security checks, but that seems unlikely, and equally problematic.
Software Engineer. Bitsum LLC.

Hotrod

I was able to get there with IE, so I deleted my bitsum.com cookies in FF and now it is working correctly again. Probably my own misconfiguration. All is good now. Thanks for responding. :)

Rod

edkiefer

Been working fine for me whole day.
Bitsum QA Engineer